LAADUKASTA APTEEKKIKOSMETIIKKAA ykkösapteekista

Lähdevettä sisältävät Vichy-tuotteet ovat hypoallergeenisia eivätkä tuki ihohuokosia. Tuotteet on valmistettu lääketeollisuudessa ja ne on testattu myös herkällä iholla ihotautilääkäreiden valvonnassa. Vichy pyrkii ennaltaehkäisemään ja korjaamaan ihon fysiologista epätasapainoa, kuten ihon pinnan kuivuutta, ryppyjen syntymistä ja selluliitin muodostumista kudoksiin. Vichy kunnioittaa eettisiä toimintatapoja, mikä takaa tuotteiden turvallisuuden.

Lue lisää


Laboratoires Filorga kehittämä Cosmesothérapié on saanut alkunsa kosmetiikan ja esteettisen lääketieteen innovaatioiden yhdistämisestä. Tämän ansiosta syntyi ensimmäinen ranskalainen ihonhoitosarja, joka on saanut innoituksensa suoraan esteettisestä lääketieteestä. Kaikki Filorga Cosmesothérapié sarjan tuotteet sisältävät korkealaatuista hyaluronihappoa sekä NCTF®-kompleksia, ainutlaatuista 55 ainesosan ihoa kokonaisvaltaisesti uudistavaa yhdistelmää. NCTF®-kompleksia on tähän asti käytetty vain esteettisessä lääketieteessä. Cosmésothérapie ihonhoitosarja soveltuu kaikille ihotyypeille ja hoitovoiteet imeytyvät hyvin ihoon raviten ihoa pitkin päivää. Sarja on monipuolinen, nykyaikainen ja uudistuva.

Lue lisää


V10 Plus japanilaisen kosmetiikkasarjan keskeiset tuotteet ovat 10 seerumia joissa yhdistyy puhtaus, luonnon tehoaineet ja huipputeknologia. Valmisteet eivät sisällä parabeeneja, väriaineita, hajusteita tai mineraaliöljyjä vaan ovat vesipohjaisia mikä takaa hyvän imeytyvyyden. Tavoite jokaisella seerumilla on sama; kaunis, kuulas ja terve iho, mutta seerumi valitaan ihon tarpeen mukaan, eli tuotevalikoima räätälöidään käyttäjän tarpeen mukaan. Sarjaa täydentävät japanilaisessa kauneudenhoidossa tärkeät puhdistukset joita ovat mm. huippusuosion saavuttanut rakeeton kuorintageeli ja raikas puhdistusgeeli sekä Okinawa kosteusnaamio. 

Lue lisää


Elivo ihonhoitosarja sisältää tuotteita kasvojen, vartalon ja hiusten hoitoon. Tuotteet on kehitetty erityisesti herkälle iholle ja ne sopivat päivittäiseen käyttöön kaiken ikäisille. Sarjasta löytyy sekä hajusteettomia että myös monille hajusteallergikoille sopivia hypotuoksuisia tuotteita.

Lue lisää


Hoitava Avène-ihonhoitosarja on kehitetty erityisesti herkän ihon tarpeisiin. Valmistaja on ranskalainen Pierre Fabre, joka on tunnettu myös luotettavana lääkealan yrityksenä. Kaikki Avène-tuotteet perustuvat ihoa rauhoittavaan Avène-terveyslähdeveteen. Sen ihoa rauhoittava vaikutus on tunnettu jo 1700-luvulta lähtien ja tänä päivänä Avène-veden vaikutuksesta on julkaistu jo noin 50 kliinistä tutkimusta. Tuotteissa allergiaa aiheuttavien raaka-aineiden määrä ja käyttö on minimoitu ja kaikki valmisteet on testattu kliinisin kokein ihotautilääkärien valvonnassa.

Lue lisää


Ranskalaisella Lierac-sarjalla on ratkaisu jokaiseen aikuisen naisen iho-ongelmaan. Korjaavan ihonhoidon asiantuntijana Lierac on erikoistunut ihon ikämuutosten ennaltaehkäisyyn ja hoitamiseen. Lierac Laboratories hyödyntää luonnon sekä kasvien voimaa. Lierac panostaa jatkuvasti tuotekehitykseen ja uudet innovaatiot  kosmetiikan alalla ovatkin yksi Lieracin menestyksen salaisuuksista.

Lue lisää


Minimalistiset formulat: vähemmän on enemmän

La Roche-Posay'n tärkein formulointiperiaate on minimalistisuus: aktiiviainesosat rajoitetaan mahdollisimman yksinkertaisiin, mutta tehokkaisiin yhdistelmiin. Tuotteiden koostumuksista karsitaan pois kaikki ylimääräinen, joka voisi häiritä herkän ihon tasapainoa.

Toinen tärkeä periaate on aktiiviaineiden optimaalisten pitoisuuksien käyttäminen. Uusinta pakkausteknologiaa hyödyntämällä voidaan optimoida tuotteidensäilyvyyttä ja siten edelleen yksinkertaistaa tuotteiden koostumuksia. Tuotteet testataan herkimmälläkin iholla. Kliiniset testit ovat L'Oréal konsernin laajimmat ja takaavat parhaan mahdollisen siedettävyyden kaikilla ihotyypeillä.

Lue lisää