Teho Pii & Kalkki + D 300 tabl

Bioteekki Teho Pii&Kalkki+ D on monipuolinen valmiste luustolle, lihaksille ja hermostolle. Tuote sisältää piimata, kalsiumia, magnesiumia ja D-vitamiinia. Kalsium, Magnesium ja D-vitamiini edistävät luuston pysymistä normaalina sekä edistävät lihasten normaalia toimintaa. Magnesium edistää myös hermoston normaalia toimintaa. Monipuolinen Teho Pii & Kalkki+D sisältää kahdenlaista piitä: erittäin puhdasta piimaata, sekä peltokorteuutetta, jonka sisältämän orgaanisesti sitoutuneen piin elimistö voi helposti hyödyntää. Teho Pii & Kalkki+D -tableteilla täydennät helposti ruokavaliotasi näiden ravintotekijöiden osalta. Valmisteessa on mukana myös niiden hyväksikäyttöä tukevia bioflavonoideja. Laktoositon, maidoton, liivatteeton.

Pakkauskoko:
300 tabl
Markkinoija:
Suomen Bioteekki Oy
Tuotetta ei toistaiseksi saatavilla
7,10 €
28,40 € / kg

Kalsiumia, magnesiumia ja piimaata sisältävä ravintolisä

3 tablettia päivässä. Pureskellaan tai niellään kokonaisina veden kera.

Vuorokausiannos (3 tabl.) sisältää: Kalsiumia 355 mg 45 %*, Magnesiumia 150 mg 40 %*, D-vitamiinia 5 µg 100 %*, Piimaata 315 mg *Vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Kalsiumkarbonaatti, makeutusaine (sorbitoli), dikalsiumfosfaatti, mahnesiumhydroksidi, piimaa, perunatärkkelys, peltokorteuute, paakkuuntumisenestoaine (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat), luontainen lakritsiaromi, flavonoidi (rutiini), D3-vitamiinivalmiste (kolekalsiferoli).

Laktoositon, maidoton liivatteeton.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Ohjeenmukaista annostusta ei saa ylittää.

Valmistuksessa ei ole käytetty maitoa, viljaa tai soijaa, mutta tuote voi sisältää jäämiä näistä. Valmistettu tehtaassa, jossa käsitellään myös muita elintarvikeraaka-aineita.

poissa lasten ulottuvilta

Päiväannos 3 tablettia sisältää:

Magnesium 150 mg

Kalsium 300 mg

D-vitamiini 5 mikrog.

Pii (piimaa, peltokortepii) n. 110 mg

Flavonoidit 6 mg