MULTI-TABS RASKAUS 120 TABL

Multi-tabs Raskaus on ravintolisä raskaana oleville naisille ja raskautta suunnitteleville ja raskaaksi tulleille naisille.


 

Pakkauskoko:
120 TABL
Markkinoija:
GlaxoSmithKline Consumer Healthcare
Tuotetta ei toistaiseksi saatavilla
21,35 €
197,69 € / kg

Ravintolisä. Monivitamiini- ja kivennäisainevalmiste raskaana oleville ja raskautta suunnitteleville naisille.

Suositeltu vuorokausiannos: 1 tabletti päivässä, mieluiten aterianyhteydessä. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Vaikuttavat ainesosat: Vuorokausiannos (1 tabletti) sisältää:
D-vitamiini:10 µg
E-vitamiini:10 mg

K-vitamiini: 70 µg
C-vitamiini: 85 mg
B1-vitamiini: 1,5 mg
B2-vitamiini: 1,6 mg
Niasiini: 17 mg
B6-vitamiini: 1,4 mg
Foolihappo: 400 µg
B12-vitamiini: 2 µg
Pantoteenihappo: 6 mg
Magnesium: 90 mg
Rauta: 15 mg
Sinkki: 8 mg
Mangaani: 1,8 mg
Seleeni: 60 µg
Kromi: 25 µg
Jodi: 75 µg
Kupari: 1,4 µg
 

AInesosat: Täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, dikalsiumfosfaatti), magnesiumoksidi, L-askorbiinihappo, ferrofumaraatti, nikotiiniamidi, DL-alfa-tokoferyyliasetaatti, sinkkioksidi, sakeuttamisaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), pintakäsittelyaineet (polydekstroosi, talkki), paakkuuntumisenestoaineet (silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa, rasvahappojen magnesiumsuolat,piidioksidi), kalsium-D-pantotenaatti, mangaanisulfaatti, tiamiinimononitraatti, pyridoksiinihydrokloridi, riboflaviini, stabilointiaineet (arabikumi), kasviöljyt (kookos, palmun ydin),kuparisulfaatti, pteroyylimonoglutamiinihappo, antioksidantit (alfatokoferoli, natriumaskorbaatti), liivate (nauta), natriumselenaatti, kromi(III)kloridi, kaliumjodidi, fytomenadioni, kolekalsiferoli, syanokobalamiini, väri (titaanidioksidi).

Raskaana oleville ja imettäville naisille. Terveelliset elämäntavat ja monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalioovat tärkeitä. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalionkorvikkeena. Tuote sisältää rautaa, joka saattaa olla suurina annoksina haitallista lapsille. Mikäli sitä otetaan vahingossa liikaa, ota välittömästi yhteyttä lääkäriin tai myrkytystietokeskukseen.

Säilytetään kuivassa, huoneenlämmössä alle +25 °C. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Sulje pakkaus aina käytön jälkeen. Äläkäytä tuotetta, jos kannen sinetti on rikki.