Vichy Normaderm Phytosolution puhd.geeli 400 ml

Normaderm Phytosolution puhdistusgeeli sekaiholle sekä rasvoittuvalle ja epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle, joka sisältää mineraaleja ja probioottisen bifidus-bakteerin uutetta. Päivittäisellä käytöllä tuote vähentää rasvaisuutta ja tekee ihosta mattapintaisemman.

Pakkauskoko:
200 ml
Tuotetta ei toistaiseksi saatavilla
22,05 €
Normaderm Phytosolution puhdistusgeeli sekaiholle sekä rasvoittuvalle ja epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle, joka puhdistaa intensiivisesti ihoa vähentäen samalla ylimääräistä talia. Tuotteen kasviperäisen puhdistavan perusosan lisäksi tuotteesta löytyy myös kolme avainainesosaa: sinkkimineraalia, kuparimineraalia ja probiooteista peräisin olevaa bifidusuutetta, jotka ovat erittäin tehokkaita rasvoittuvalle ja epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle.
Käytä kahdesti päivässä, aamuin ja illoin. Vaahdota koostumusta kostealla iholla. Huuhtele. Vältä silmänympärysihoa. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele ne välittömästi runsaalla vedellä. Jos käyttö aiheuttaa epämiellyttävän tunteen, vähennä käyttöä yhteen kertaan päivässä. Sopii herkälle iholle. Hypoallergeeninen koostumus. Testattu ihotautilääkäreiden valvonnassa.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkista lopullinen ainesosalista tuotepakkauksesta.

AQUA / WATER
COCO-BETAINE
PROPANEDIOL
PEG-120 METHYL GLUCOSE DIOLEATE
SODIUM CHLORIDE
SODIUM COCOYL GLYCINAT
DIPROPYLENE GLYCOL
ZINC GLUCONATE
SALICYLIC ACID
BIFIDA FERMENT LYSATE
SODIUM HYDROXIDE
SODIUM BENZOATE
PHENOXYETHANOL
COPPER GLUCONATE
CAPRYLYL GLYCOL
TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE
PARFUM / FRAGRANCE
Code F.I.L. :B225519/1