Tarjoukset

Supertarjous: Synomax Nivelgeeli 100 ml

1.7.2018

Synomax Nivelgeeli lievittää kipua, tulehdusta ja turvotusta nivelissä. Voidaan käyttää myös urheiluvammojen ja nyrjähdysten aiheuttamaan nivelkipuun ja turvotukseen. Geeli on parabeeniton ja väriaineeton tuote, joka imeytyy hyvin ja on... Lue lisää »

Sebamed pesuneste Hydrating Body Wash, Face & Bodt, Olive Face & body 300 ml

1.7.2018

Hydranting Body mieto pesuneste koko perheen päivittäisiin pesuihin. Sopii normaalille, herkälle ja kuivalle iholle – myös ärtyneen ja kiristävän ihon hoitoon. Kosteuttavina ja ihoa rauhoittavina ainesosina pantenoli ja E-vitamiini... Lue lisää »

Rela Tipat + D 10 ml

1.7.2018

Vauvan maitohappobakteeri-D3-vitamiinivalmiste vatsan hyvinvointiin ja D-vitamiinin saannin turvaamiseen. Vatsaystävällinen D-vitamiinitippa, jossa mukana Lactobacillus reuteri -maitohappobakteereja. Valmisteen D-vitamiini on välttämätöntä... Lue lisää »

Ramavit Magnesiumsitraatti+B6 80 purutabl.

1.7.2018

Ramavit Magnesiumsitraatti on vahva, monipuolinen ja hyvänmakuinen magnesiumvalmiste. Magnesium kannattaa nauttia illalla ennen nukkumaan menoa tai heti urheilun jälkeen. Tarjouksessa 31.7.2018 asti. Lue lisää »

Nalox 10ml

1.7.2018

Nalox hoitaa kynsisienitartunnan saanutta kynttä sekä parantaa värjääntyneen ja epämuodostuneen kynnen ulkonäköä.  Nalox on kliinisesti testattu tuote, joka on todettu tehokkaaksi kynsisientä vastaan. Nalox myös vähentää... Lue lisää »

« Edellinen 1 2 3 Seuraava »