Tarjoukset

Supertarjous: Kylmägeeli ratiopharm 150 ml

1.8.2019

Kylmägeeli ratiopharmia käytetään lievittämään lihas‐ ja nivelkipua sekä turvotusta venähdyksissä, nyrjähdyksissä ja rasitusvammoissa. Kylmägeeliä käytetään myös laukaisemaan lihasjännitystä ja nopeuttamaan lihasten palautumista... Lue lisää »

Synomax Glukosamiini Comp 100 tabl.

1.8.2019

Monipuolinen glukosamiini-yhdistelmävalmiste nivelten hyvinvoinnille. Vaikutus paras pitkäaikaisessa, säännöllisessä käytössä.Glukosamiinisulfaatti on tutkituin glukosamiiinimuoto. Synomax-valmisteet eivät sisällä gluteenipitoisia... Lue lisää »

Ophtim Eye Day & Night silmätipat 30 x 0,5 ml

1.8.2019

Ainutlaatuinen yhdistelmäpakkaus. Samasta pakkauksesta löytyvät uudelleensuljettavat pipetit päivä- ja yökäyttöön (15 kpl+15 kpl). Pipetit ovat säilöntäaineettomia ja ne sopivat piilolinssien kanssa. Pipetissä on pyöristetty kärki... Lue lisää »

Multivita Magnesium-sitraatti 150mg + B6 90 tabl tai 90 purutabl

1.8.2019

Helposti suussa hajoava koostumus. Greipin tai Lime-sitruunan makuiset purutabletit. Sisältää hyvin imeytyvää magnesiumsitraattia. Magnesium edistää hermoston ja lihasten normaalia toimintaa. Laktoositon, gluteeniton, sokeriton ja... Lue lisää »

MiniSun Superappelsiini, Tähtimarja tai Pehmonalle 200 tabl tai 120 kpl.

1.8.2019

Minisun Monivitamiini Pehmonalle Junior on lapsille suunniteltu pehmeä ja pureskeltava monivitamiini- ja hivenainevalmiste päivittäiseen käyttöön. Nallenmuotoinen ja metsämarjan makuinen tuote on makeutettu hammasystävällisellä... Lue lisää »

« Edellinen 1 2 3 Seuraava »