Tarjoukset

Supertarjous: Rela tabs mansikka, sitruuna tai omena 30 tabl

1.11.2018

Apteekin suosituin maitohappobakteeri Relan sisältämä Lactobacillus reuteri Protectis® -maitohappobakteeri on yksi maailman tutkituimmista. Hyvänmakuinen Rela Tabs maistuu raikkaalle mansikalle, sitruunalle tai omenalle ja sopii koko... Lue lisää »

Systane Ultra silmätipat 10 ml

1.11.2018

Systane Ultra - pitkäkestoinen kosteutus ilman näön hämärtymistä. Kosteuttaa silmän pintaa. Helpottaa nopeasti ja pitkäkestoisesti silmien kuivuutta, ärsytystä, polttelua, kirvelyä ja roskan tunnetta. Käyttöaika 6 kuukautta... Lue lisää »

Physiomer nenäsuihkeet Baby, Normaali ja Strong

1.11.2018

PHYSIOMER Baby Mist on kehitetty erityisesti vauvojen ja pienten lasten herkkien nenien puhdistukseen. Sen hellävarainen suihke puhdistaa ja avaa tukkoisen nenän ja helpottaa vauvan nukkumista ja syömistä esim. flunssan aikana. Samalla se... Lue lisää »

Multivita Omegalive Strong 100 kaps

1.11.2018

Kalaöljykapseli, joka sisältää vahvan annoksen omega-3-rasvahappoja. Omega-3-rasvahappojen EPA ja DHA tukevat sydämen ja aivojen kuntoa. DHA ylläpitää normaalia näkökykyä. Matala ja soikea kapseli on helppo niellä. Laktoositon... Lue lisää »

Multivita Mangnesiumsitraatti 150 mg + B6 90 tabl tai 90 purutabl.

1.11.2018

Helposti nieltävä, kapselin muotoinen Multivita Magnesiumsitraatti+B6 sisältää hyvin imeytyvää magnesiumsitraattia. Luonnollista greippiaromia sisältävä hedelmäinen ja raikkaanmakuinen purutabletti sisältää 150 mg... Lue lisää »

« Edellinen 1 2 3 Seuraava »