Tarjoukset

Supertarjous: Apteq Crampex 120 tabl

1.3.2019

Apteq Crampex on uusi, ainutlaatuinen ja vahva yhdistelmä hyvin imeytyvää magnesiumsitraattia ja kliinisesti tutkittua B-vitamiinikompleksia. Ainutlaatuinen koostumus vaikuttaa sekä lihaksiin että hermostoon. Magnesiumsitraatti edistää... Lue lisää »

Sebamed pesuneste Face&Body tai Olive Face &Body 1000ml täyttöpussi

1.3.2019

Sebamed Face & body hoitava pesuneste koko vartalolle ja kasvoille, kaikille ihotyypeille ja koko perheelle. Miedosti hajustettu pesuneste puhdistaa tehokkaasti, mutta säilyttää ihon luonnollisen, happaman suojan. Erittäin riittoisa ja... Lue lisää »

Rela Tipat + D 10ml

1.3.2019

Rela Tipat + D ylläpitää vastustuskykyä ja turvaa lasten tarvitseman D3-vitamiinin saannin. Valmiste sisältää muista Rela-tuotteista tuttuja ja hyvin tutkittuja Lactobacillus reuteri Protectis® -maitohappobakteereita sekä hyvin... Lue lisää »

Ophtim Eye Hydra tai Forte silmätipat 20x 0,5ml

1.3.2019

Ophtin eye Hydra silmätipat ovat säilöntäaineettomia ja sopivat siksi jatkuvaan ja runsaaseen käyttöön. Tuotetta voi käyttää myös piilolinssien kanssa. Pipetit ovat uudelleensuljettavia. Ophtim eye Forte silmäystävälliset ja... Lue lisää »

Novanight 30 kaps

1.3.2019

Novanight - kolmitehoinen melatoniinivalmiste tukemaan unta läpi koko yön.Sisältää melatoniinia, joka lyhentää nukahtamisaikaa. Rohtopassionuute rauhoittaa. Tuliunikko- ja sitruunamelissauute vähentävät yöllisiä heräämisiä. Sisältää... Lue lisää »

« Edellinen 1 2 3 Seuraava »