Tarjoukset

Supertarjous: Triple Dry roll-on

1.5.2020

Triple Dry on erittäin tehokas, alkoholiton antiperspiranttituotesarja hikoilua vastaan – ylivoimainen suoja joka lähtöön! Triple Dry -antiperspirantti sopii hyvin kaikille, jotka tarvitsevat pitkäkestoista suojaa hikoilua... Lue lisää »

SyylEnd liuos 5 ml tai Pen 3 ml

1.5.2020

SyylEnd liuoksen vaikutus on syylää sisältäpäin kuivattava, joka auttaa kehoa torjumaan syylän tehokkaasti. Oikein käytettynä SyylEnd ei aiheuta tulehduksia, kipua tai arpia. SyylEnd sopii käytettäväksi myös ohuelle iholle ja se sopii... Lue lisää »

Systanen Complete 10 ml

1.5.2020

Rauhoittaa, kosteuttaa ja lievittää oireita optimaalisesti. Suositellaan kaikentyyppisen kuivasilmäisyyden oireiden lievittämiseen. SYSTANE® COMPLETE-silmätippojen ainutlaatuinen vaikutusmekanismi optimoi kyynelkalvon kosteutuksen ja... Lue lisää »

Priorin Extra 180 kaps.

1.5.2020

Priorin Extra on vitamiini-, kasviuute- ja aminohappovalmiste, jonka ainesosat on valittu hiusten hyvinvointia silmälläpitäen. Tuloksia voit nähdä jo 2–3 kuukauden käytön jälkeen.Oikeilla ravintoaineilla hiusjuuria voidaan aktivoida ja... Lue lisää »

Perskindol kylmä-lämmin geeli 100 ml tai suihke 150 ml

1.5.2020

Hyvin imeytyvät Perskindol -geeli sekä Perskindol -spray lievittävät lihaskipua ja lievää posttraumaattista kipua. Mentolia ja eteerisiä öljyjä sisältävä geeli ja spray vaikuttavat viilentäen ja vaikutusta seuraa lämmöntunne... Lue lisää »

« Edellinen 1 2 3 Seuraava »