Tarjoukset

SUPERTARJOUS: Kylmägeeli ratiopharm 150ml

1.7.2019

Kylmägeeli ratiopharmia käytetään lievittämään lihas‐ ja nivelkipua sekä turvotusta venähdyksissä, nyrjähdyksissä ja rasitusvammoissa. Kylmägeeliä käytetään myös laukaisemaan lihasjännitystä ja nopeuttamaan lihasten palautumista... Lue lisää »

Sunpro aurinkosuojat

1.7.2019

Lapsen herkälle hipiälle, pyöräilijän olkapäille, veneilijän nenän suojaksi... Voide, suihke, puikko? Hajusteeton vai miedosti tuoksuva? Orion Pharman Sunpro-sarjassa on kahdeksan vaihtoehtoa, jokaisella korkea tai erittäin korkea... Lue lisää »

Rela Tipat + D 10ml

1.7.2019

Rela Tipat + D ylläpitää vastustuskykyä ja turvaa lasten tarvitseman D3-vitamiinin saannin. Valmiste sisältää muista Rela-tuotteista tuttuja ja hyvin tutkittuja Lactobacillus reuteri Protectis® -maitohappobakteereita sekä hyvin... Lue lisää »

RaMaVit Magnesiumsitraatti +B6 80 purutabl.

1.7.2019

Ramavit Magnesiumsitraatti, vadelmanmakuinen pureskelutabletti  on vahva, monipuolinen ja hyvänmakuinen magnesiumvalmiste. Magnesium kannattaa nauttia illalla ennen nukkumaan menoa tai heti urheilun jälkeen. Lisäksi... Lue lisää »

Nesteytys ratiopharm 10 poretabl.

1.7.2019

Säätelee kehon neste- ja suolatasapainoa. Sopii etenkin rankan urheilun tai muun runsaan hikoilun, kuten kuumeen tai helteen aiheuttamaan nestevajaukseen, myös ripulin aiheuttamaan nestevajeeseen. Makuna on raikas sitruuna. Tarjous 31.7.2019... Lue lisää »

« Edellinen 1 2 3 Seuraava »