Tarjoukset

Supertarjous: Triple Dry roll-on antiperspirantit 50 ml

1.5.2019

Voimakkaasti / normaalisti hikoileville tarkoitettu Triple Dry on tehokas, alkoholiton antiperspirantti niin naisille kuin miehillekin, jotka hakevat tehokasta ja pitkäkestoista suojaa hikoiluun. Erinomainen suoja tilanteisiin... Lue lisää »

Systane Complete Silmätipat 10 ml

1.5.2019

Rauhoittaa, kosteuttaa ja lievittää oireita optimaalisesti. Suositellaan kaikentyyppisen kuivasilmäisyyden oireiden lievittämiseen. SYSTANE® COMPLETE-silmätippojen ainutlaatuinen vaikutusmekanismi optimoi kyynelkalvon kosteutuksen ja... Lue lisää »

SyylEnd liuos 5 ml tai Pen 3 ml

1.5.2019

Syylend liuos on helppokäyttöinen, väritön liuos syylien hoitoon. Yksinkertainen, tehokas ja hellävarainen. Voi käyttää käsissä, jaloissa ja eri puolilla kehoa oleviin syyliin (ei kasvojen tai sukuelinten syyliin) Vaikuttavana aineena... Lue lisää »

Nutridrink Protein 4 x 200 ml

1.5.2019

Nutridrink Protein on käyttövalmis kliininen ravintovalmiste, joka on tarkoitettu sairauteen liittyvän vajaaravitsemuksen ravitsemushoitoon. Sisältää kaikkia päivittäin tarvittavia vitamiineja ja kivennäisaineita. Makuina aprikoosi, kaakao... Lue lisää »

Nogasin tai Lactrase 100 kaps. + 10 kaps kaupan päälle

1.5.2019

Nogasin entsyymivalmiste helpottamaan ruoan kuitujen, kuten kaalin, herneiden ja rukiin aiheuttamaa turvotusta. Valmisteen sisältämä alfa-galaktosidaasi pilkkoo sulamattomia sokereita helpommin imeytyvään muotoon. Laktoositon, maidoton... Lue lisää »

« Edellinen 1 2 3 Seuraava »