Tarjoukset

Supertarjous: Apteekin FluAcute Yskä 20 ml

1.1.2019

Helposti suihkeena nieluun annosteltava APTEEKKI FluAcute Yskä hillitsee yskänärsytystä sekä lievittää käheyttä ja nielun ärtyneisyyttä. Valmiste sisältää hunajaa. Se muodostaa nieluun ohuen suojaavan kalvon, joka hoitaa ja suojaa... Lue lisää »

Souvenaid 4x 125 ml, kahvin, mansikan ja vaniljan makuisena

1.1.2019

Souvenaid -ravintojuoman sisältämät ravintoaineet ovat erityisen tärkeitä varhaista Alzheimerin tautia sairastaville. Souvenaidin ainutlaatuisen ravintoaineyhdistelmän eri aineosat tukevat toisiaan ja tehoavat siis paremmin yhdessä kuin... Lue lisää »

Ocuvite Complete 60 kaps.

1.1.2019

Ocuvite on ravintolisä silmille. Sisältää ravintoaineita, kuten sinkkiä ja kalaöljyä. Ne voivat yhdessä luteiinin kanssa auttaa ylläpitämään normaalia näkökykyä ja suojaamaan verkkokalvoa hapettumiselta. Ocuvite Complete-ravintolisä... Lue lisää »

Naso Seesamiöljy tai Fresh Seesamiöljy Ratiopharm 10ml

1.1.2019

Naso seesamiöljy ratiopharm. Luonnollinen ja täysin kasviperäinen neste kosteuttaa ja voitelee nenän kuivia limakalvoja. 100 % seesamiöljy on myös hengitysteille turvallinen. Säilöntäaineeton valmiste sopii jatkuvaan käyttöön koko... Lue lisää »

Multivita Magnesiumsitraatti 150 mg +B6 90 tabl tai 90 purutab.

1.1.2019

Multivita Magnesiumsitraatti + B6 purutabletti on raikkaalta greipiltä maistuva magnesiumpurutabletti. Yhdessä tabletissa on 150 mg magnesiumia ja 2 mg B6-vitamiinia. Magnesium suojaa elimistöä monilta aineenvaihdunnan häiriöiltä, antaa lihas... Lue lisää »

« Edellinen 1 2 3 Seuraava »