Tarjoukset

Supetarjous: Minisun D3-vitamiini 60 kpl tai 100 tabl.Minisun + C-vitamiini 80 tabl

1.4.2020

Minisun Pehmokonna Junior hyvän makuinen pehmeä ja pureskeltava lasten D3-vitamiinivalmiste päivittäiseen käyttöön. D-vitamiini on tarpeellinen lasten normaalille kasvulle ja luiden kehittymiselle. Lisäksi se edistää immuunijärjestelmän... Lue lisää »

Yotuel All-in-one hammastahna 75 ml

1.4.2020

Wintergreen-hammastahna (musta pakkaus) on miedosti mintun makuinen. Wintergreenissä on nyt uusi, tahnamainen koostumus aikaisemman geelimäisen koostumuksen sijaan. Snowmint (valkoinen pakkaus) on maultaan raikkaampi minttu ja koostumukseltaan... Lue lisää »

Wartner syyläkynä 1,5ml

1.4.2020

Nopea, helppo ja dokumentoidusti tehokas tuote syylänpoistoon. Ainutlaatuisella hoitokynällä levitys onnistuu täsmällisesti ja tarkasti suoraan syylän päälle. Sisältää TCA-geeliä, joka poistaa syylän tehokkaasti vain muutamissa... Lue lisää »

Souvenaid 4x125 ml

1.4.2020

Souvenaid sisältää ruokavaliossa luontaisesti esiintyviä ravintoaineita, joita on todettu olevan vähemmän Alzheimerin tautia sairastavien elimistössä kuin samanikäisillä terveillä henkilöillä. Souvenaidin patentoitu... Lue lisää »

Sebamed pesuneste täyttöpussi 1000ml + 250ml suihkugeeli

1.4.2020

Hoitava pesuneste koko vartalolle ja kasvoille, kaikille ihotyypeille ja koko perheelle. Miedosti hajustettu pesuneste puhdistaa tehokkaasti, mutta säilyttää ihon luonnollisen, happaman suojan. Pesuneste puhdistaa myös merivedessä. Erittäin... Lue lisää »

« Edellinen 1 2 3 Seuraava »