Tarjoukset

Supertarjous: Magnecit tai Magnecit puru 100+20 tabl

1.10.2019

MagneCit sopii erityisesti kuntoilijoille ja urheilijoille, fyysistä työtä tekeville sekä kaikille krampeista ja suonenvedosta kärsiville, migreenin estoon,  unihäiriöistä kärsiville ja tyypin 2 diabeteksen riskiryhmään... Lue lisää »

Thealoz Duo silmätipat 10 ml

1.10.2019

Suojaavat silmätipat keskivaikean ja vaikean kuivasilmäisyyden hoitoon. Säilöntäaineeton silmätippa suojaa silmän pinnan proteiineja ja solukalvoa, korjaa kuivasilmäisyyden aiheuttamia vaurioita ja estää silmien kuivumista. Ainutlaatuinen... Lue lisää »

Synomax Nivelgeeli 200 ml

1.10.2019

Synomax Nivelgeeli lievittää kipua, tulehdusta ja turvotusta nivelissä. Tuotetta voidaan käyttää myös urheiluvammojen ja nyrjähdysten aiheuttamaan nivelkipuun ja turvotukseen. Synomax Nivelgeeli on CE-merkitty terveydenhuollon tarvike... Lue lisää »

Sebamed pesuneste Face&Body tai Olive Face &Body 1000ml täyttöpussi

1.10.2019

Sebamed Face & body hoitava pesuneste koko vartalolle ja kasvoille, kaikille ihotyypeille ja koko perheelle. Miedosti hajustettu pesuneste puhdistaa tehokkaasti, mutta säilyttää ihon luonnollisen, happaman suojan. Erittäin riittoisa ja... Lue lisää »

Priorin Extra 60 kaps

1.10.2019

Priorin Extra ravitsee hiusjuuria sisältäpäin. Hiusten kasvussa avainasemassa ovat hiusjuuret. Priorin Extra on vitamiini-, kasviuute- ja aminohappovalmiste, jonka ainesosat on valittu hiusten hyvinvointia silmälläpitäen. Tuloksia voit nähdä... Lue lisää »

« Edellinen 1 2 3 Seuraava »