Tarjoukset

Minisun Omega-3+D3 Junior tai Vahva 45 geelipalaa

1.7.2019

Hedelmäisen makuinen omega-3- ja D-vitamiinivalmiste lapsille ja koko perheelle. Hyvänmakuiset ja pehmeät geelipalat sisältävät aivoille tärkeää DHA:ta sekä immuunijärjestelmän normaalia toimintaa edistävää D-vitamiinia. Pureskeltava... Lue lisää »

Melatoniini Orion 1,9 mg 100 nieltävää tai suusa hajoavaa tabl.

1.7.2019

Auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia. Makeutusaineina hammasystävälliset ksylitoli ja mannitoli, ei aromiaineita. Ei laktoosia, gluteenia, liivatetta, soijaa, hiivaa, eläinperäisiä... Lue lisää »

Idoform Matka 40 purutabl.

1.7.2019

Sopii koko perheelle (yli 3-vuotiaille), trooppisen hedelmän makuinen purutabletti, Matkalle sopivat pakkauskoot kahdelle tai neljälle henkilölle viikon ajaksi tai yhdelle tai kahdelle henkilölle kahden viikon ajaksi. Voidaan ottaa... Lue lisää »

Hyttyässä+ tai Punkkiässä+ 50 ml

1.7.2019

HYTTYSÄSSÄ+ on markkinoiden tehokkaimpia hyönteiskarkotteita. HYTTYSÄSSÄ+ suojaa hyttysiltä myös trooppisilla zikavirus- ja malaria-alueilla.  HYTTYSÄSSÄ+ soveltuu vain yli 17-vuotiaille. Pakkaa  HyttysÄssä+ mukaan matkalle niin... Lue lisää »

Ducray Elution Shampoo 200 ml

1.7.2019

Elution-shampoo on tarkoitettu käytettäväksi herkälle ja ärtyvälle päänahalle päivittäiseen käyttöön sekä täydentämään Ducray hoitomenetelmää hilsehoitojen aikana. Elution-shampoo auttaa ehkäisemään ongelman uusiutumista myös... Lue lisää »