Tarjoukset

Minisun 20mikrog D-vitamiini 200 tabl.

1.11.2019

Minisun D-vitamiinitabletit on helppo tapa varmistaa riittävä D-vitamiinin saanti ympäri vuoden. Minisun sisältää tehokkaasti imeytyvää D3-vitamiinia, ja sen tehosta ja imeytymisestä on tutkimusnäyttöä. Annostelu on helppoa. Yksi... Lue lisää »

Melatoniini Orion 1,9mg 100 nieltävää tai suussa hajoavaa tabl.

1.11.2019

Auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia. Makeutusaineina hammasystävälliset ksylitoli ja mannitoli, ei aromiaineita. Suussa hajoava tabletti voidaan ottaa ilman vettä. Ei laktoosia, gluteenia... Lue lisää »

Iiris silmätipat 10ml

1.11.2019

Iiris-silmätipat on kehitetty kuiville ja ärtyneille silmille. Voit käyttää tippoja päivittäin esim. pakkasen tai ilmastoinnin kuivattamiin silmiin tai kun huomaat, että silmäsi ovat herkistyneet vaikkapa lukemisesta tai ulkoilman pölyistä... Lue lisää »

Ducray Kertyol P.S.O 125ml tai Kelual DS 100ml shampoo

1.11.2019

Ducray Kertyol P.S.O. shampoo poistaa tehokkaasti karstaa ja hilsettä sekä rauhoittaa nopeasti punoittavan ja kutisevan hiuspohjan. Ehkäisee myös hiivasienen kasvua. Kertyol P.S.O. shampoo tuo avun erityisesti psoriasiksen oireista... Lue lisää »

Decubal Clinic Cream 250g

1.11.2019

Decubal Clinic Cream  perusvoiteen  voidepohjana toimii  erikoispuhdistettu lanoliini, joka antaa pitkävaikutteisen kosteuttavan vaikutuksen iholle.  Decubal Clinic Cream perusvoide kosteuttaa ja pehmentää ihoa. Rasvapitoisuus... Lue lisää »