Tarjoukset

Minisun Monivitamiini Vahva 120 tabl

1.1.2020

Minisun Vahva aktiivisen ihmisen monivitamiini, jossa on kaikki tärkeät vitamiinit ja hivenaineet yhdessä tabletissa. Erittäin vahva koostumus antaa lisäenergiaa joka päivä: valmiste sisältää mm. reilun annoksen D-vitamiinia... Lue lisää »

Melatoniini Orion 1,9 mg 90 tai 100 tabl. Nieltävä, suussahajoava tai pitkävaikutteinen

1.1.2020

Auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia. Suussa hajoavassa makeutusaineina hammasystävälliset ksylitoli ja mannitoli, ei aromiaineita. Ei laktoosia, gluteenia, liivatetta, soijaa, hiivaa... Lue lisää »

Fiilus Vahva 30 kaps

1.1.2020

Maitohappobakteerivalmiste lapsille ja aikuisille. Fiilus Vahva maitohappobakteerivalmiste sisältää 10 miljardia Lactobacillus rhamnosus GG-maitohappobakteeria. Sopii hyvin kuuriluontoiseen käyttöön esimerkiksi antibiootin yhteydessä tai... Lue lisää »

Echinaforce tipat 50 ml

1.1.2020

Perinteinen kasvirohdosvalmiste flunssan tukihoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Kliinisesti tutkittu. Gluteeniton ja laktoositon. Tarjous 31.1.2020 asti. Lue lisää »

Calcifit Active, Tasty tai Vital 120 tabl tai purutabl

1.1.2020

Calcifit Active on monipuolinen ravintolisä luuston ja lihasten hyvinvoinnin tueksi. Luuston kannalta tuote sisältää kolme luustoa vahvistavaa ravintoainetta, kalsiumia, magnesiumia ja mangaania. Lisäksi ravintolisässä on C-vitamiinia... Lue lisää »