Calcifit Active, Tasty tai Vital 120 tabl tai purutabl

1.1.2020 - 31.1.2020

Calcifit Active on monipuolinen ravintolisä luuston ja lihasten hyvinvoinnin tueksi. Luuston kannalta tuote sisältää kolme luustoa vahvistavaa ravintoainetta, kalsiumia, magnesiumia ja mangaania. Lisäksi ravintolisässä on C-vitamiinia. Calcifit Active ei sisällä gluteenia, munaa, kalaa, pähkinöitä, soijaa, maitoa, laktoosia, seesamia, suolaa, sokeria, hiivaa, säilöntä- tai makuaineita. Tuote ei sisällä mitään eläinperäisiä aineita, joten se sopii myös vegetaristeille ja vegaaneille.

Calcifit Vital sopii kalsiumlisäksi kaikille aikuisille ja erityisesti käytettäväksi raskauden aikana. Calcifit Vital sisältää kalsiumin ja D-vitamiinin lisäksi elintärkeää foolihappoa. Calcifit Vital ei sisällä gluteenia, munaa, kalaa, pähkinöitä, soijaa, maitoa, laktoosia, seesamia, suolaa, sokeria, hiivaa, säilöntä- tai makuaineita. Tuote sopii vegetaristeille, mutta ei vegaaneille

Calcifit Tasty on kalsiumia ja D-vitamiinia sisältävä omenan ja mustaherukan makuinen purutabletti. Calcifit Tasty sopii kalsiumlisäksi kun halutaan vain kalsium ja D-vitamiini ilman muita kivennäisaineita tai vitamiineja. Kalsium ja D-vitamiini tukevat luuston ja lihasten hyvinvointia. Purutabletti ei sisällä sokeria, laktoosia eikä gluteiinia. Calcifit Tasty on makeutettu ksylitolilla ja sukraloosilla.

Tarjous 31.1.2020 asti