Fiilus Arkeen 30 purutab tai kaps. Mansikka, Persikka-vadelma tai neutraali

1.1.2019 - 31.1.2019

FIILUS Arkeen -purutabletit.Pieni purutabletti sopii jokapäiväiseen käyttöön koko perheelle. Maistuvina makuina ovat joko persikka+vadelma tai mansikka. Yksi tabletti päivässä riittää. 1 purutabletti sisältää miljardi Lactobacillus r. GG- ja miljardi Bifidobacterium lactis -maitohappobakteeria. Valmiste ei sisällä eläinperäisiä aineita.

FIILUS Arkeen -kapselit. Valmiste ei sisällä ylimääräisiä makeutusaineita, se sopii esim. FODMAP-ruokavaliota noudattaville. Kasviperäisen kapselin voi avata ja sekoittaa nesteeseen. 1 kapseli sisältää miljardi Lactobacillus r. GG- ja miljardi Bifidobacterium lactis -maitohappobakteeria. Ei sisällä eläinperäisiä aineita.

FIILUS Arkeen C+Zn -purutabletit. Hedelmäisen makuinen purutabletti sopii koko perheelle. 1 tabletti sisältää miljardi Lactobacillus r. GG- ja miljardi Bifidobacterium lactis -maitohappobakteeria. Tabletissa on myös 20 mg C-vitamiinia ja 5 mg sinkkiä, jotka tukevat vastustuskykyä. Yksi tabletti päivässä riittää. Valmiste ei sisällä eläinperäisiä aineita.

Tarjous 31.1.2019 asti.