Multivita Magnesiumsitraatti 150 mg +B6 90 tabl tai 90 purutab.

1.1.2019 - 31.1.2019

Multivita Magnesiumsitraatti + B6 purutabletti on raikkaalta greipiltä maistuva magnesiumpurutabletti. Yhdessä tabletissa on 150 mg magnesiumia ja 2 mg B6-vitamiinia. Magnesium suojaa elimistöä monilta aineenvaihdunnan häiriöiltä, antaa lihas- ja sydänsoluille energiaa, edistää luuston ja hermoston hyvinvointia sekä vähentää tutkitusti väsymystä ja uupumusta. Sopii myös vegaaneille. Laktoositon, gluteeniton ja hiivaton. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.

Multivita magnesium+B6 purutabletti raikkaan lime-sitruuman makuinen. Hyvänmakuinen valmiste sisältää hyvin imeytyvää magnesiumsitraattia, joka edistää lihasten ja luuston hyvinvointia sekä tukee hermoston toimintaa.  Sopii myös vegaaneille. Laktoositon, maidoton, gluteeniton, soijaton ja hiivaton. Ei sisällä eläinperäisiä aineosia.

Magnesium-B6-vitamiinivalmiste nieltävä lihasten hyvinvointiin. Multivita Magnesiumsitraatti + B6 tabletti sisältää hyvin imeytyvää magnesiumia, joka edistää lihasten ja luuston hyvinvointia sekä tukee hermoston toimintaa. Helposti nieltävä tabletti ei sisällä maku- tai makeutusaineita. Sopii myös vegaaneille. Laktoositon, gluteeniton, sokeriton ja hiivaton.

Tarjous 31.1.2019 asti.