Multivita Magnesiumsitraatti 150mg +B6.90tabl tai purutabl. Nieltävä, Greippi tai lime-sitruuna

1.11.2019 - 30.11.2019

Helposti nieltävä, kapselin muotoinen Multivita Magnesiumsitraatti+B6 sisältää hyvin imeytyvää magnesiumsitraattia. Hyvä lisä esimerkiksi urheilevien ja kuntoilevien ravitsemuksen tueksi, sillä magnesium antaa lihassoluille energiaa, lisää fyysistä suorituskykyä ja kestävyyttä ja auttaa palautumaan fyysisestä rasituksesta.  

Luonnollista greippiaromia sisältävä hedelmäinen ja raikkaanmakuinen purutabletti sisältää 150 mg magnesiumia hyvin imeytyvässä sitraattimuodossa. Purutabletti on kätevä nauttia ilman nestettäkin, siksi se on erinomainen esimerkiksi urheilevien ravitsemuksen tueksi

Ei sisällä laktoosia tai muita maidon aineosia, gluteenia, hiivaa, sokeria/makeutusaineita, soijaa tai liivatetta. Sopii myös vegaaneille.

Luonnollista sitruunamehujauhetta ja lime-aromia sisältävä hedelmäinen ja raikkaanmakkuinen purutabletti on kätevä nauttia ilman nestettäkin, ja sen voi ottaa mukaan vaikka lenkille. Laktoositon, gluteeniton, sokeriton ja hiivaton. Ei sisällä eläinperäisiä aineosia. Sisältää aitoa sitruunamehujauhetta - ei suositella sitrusyliherkille.

Tarjous 30.11.2019 asti.