Salutem hammastahna 75ml

1.12.2019 - 31.12.2019

Herkän tai kuivan suun aiheuttamiin ongelmiin tarkoitettu erikoishammastahna. Kosteuttaa ja suojaa suun limakalvoja, estää plakin syntymistä ja hampaiden reikiintymistä. Ei sisällä maku-, väri- ja vaahdotusaineita, jotka ärsyttäisivät allergisia, herkkä- tai kuivasuisia henkilöitä. Vaahtoamattomana suositellaan myös aftaongelmista kärsiville. Sisältää fluoria.

Kosteuttava fluoriton erikoishammastahna. Sopii mm. hammasproteesin puhdistustahnaksi tai hammastahnaksi alle 6-vuotiaille, jos paikkakunnan talousveden fluoripitoisuus ylittää (Fluoria 1,5 mg/litra) määrätyn rajan. Hammastahna sisältää hampaiden reikiintymistä ehkäisevää xylitolia ja limakalvoja hoitavaa betaiinia. Ei sisällä maku-, väri- ja vaahtoaineita.

Vaahtoamaton lasten hammastahna ei sisällä suun limakalvoja ärsyttäviä raaka-aineita, joten se sopii lasten herkälle suulle, aftaherkille ja allergisille. Sisältää suun kosteutta ylläpitävää ja limakalvoja suojaavaa betaiinia. Hammastahnassa fluorin määrä 1,5 - 6 vuotiaille lapsille sopiva. Ei sisällä maku-, väri- ja vaahtoaineita.

Tarjous 31.12.2019 asti.