ASKINA BARRIER FILM SUIHKEPULLO 28 ML

Iholle näkymättömän kalvon muodostava steriili haavasidosneste.

Pakkauskoko:
28 ML
Tuotetta varastossa
18,25 €

Askina® Barrier Film on steriili haavasideneste, joka muodostaa iholle levitettynä läpinäkyvän kalvon. Kalvo on väritön, läpinäkyvä ja happea sekä kosteutta hyvin läpäisevä. Askina® Barrier Film ei sisällä alkoholia eikä siten kirvele tai tunnu iholla epämukavalta.

Askina® Barrier Film on tarkoitettu käytettäväksi ehjälle tai vaurioituneelle iholle. Askina® Barrier Film toimii suojakalvona:

  • kehon eritteiden aiheuttamaa ärsytystä vastaan.
  • herkälle ja hauraalle iholle.
  • liimasidosten alla vähentämään parantuvan kudoksen häiriintymistä.
  • vaurioituneelle iholle.
  • ihorepeämille.
  • suojelemaan haavan ja stooman ympäristöä.
  • pienille viilloille ja repeämille.
  • dreenien ja ulkoisten katetrien kiinnityskohdissa.

Tuotteen uusintalevityksen aika riippuu puhdistustiheydestä ja haavasiteen vaihdosta. Usein puhdistettavalla iholla tuotetta tarvitsee ehkä levittää päivittäin, mutta harvemmin puhdistettaessa aikaväli saattaa olla joka toinen tai kolmas päivä.

Puhdista haava steriilillä keittosuolaliuoksella (0,9%) tai asianmukaisella haavanpuhdistusliuoksella ja steriileillä pyyhkeillä. Kuivaa iho huolellisesti ennen tuotteen levittämistä.

Pitele suutinta 10–15 cm:n päässä ihosta, paina suutinta ja levitä tasainen kalvo tarvittavan kohdan päälle. Anna kalvon kuivua 30 sekuntia. Levitä tarvittaessa lisää, jos jokin kohta ei peittynyt kunnolla. Jos tuptetta levitetään kohtaan, jossa on ihopoimuja tai ihopintojen kosketusta, tasoita poimut varovasti kalvon levittämiseksi ja anna kalvon kuivua, ennen kuin päästät ihon rentoutumaan normaaliasentoon.

Akrylaattikopolymeeri 7%, Heksametyylidisiloksaani 93%.

Ei saa käyttää, jos haavaa ympäröivä iho on infektoitunut tuberkuloosin, syfiliksen ja syvien sieni-infektioiden johdosta, eikä kolmannen asteen palohaavoihin.

Jos infektion merkkejä (lämpö, turvotus, punoitus) ilmenee tai jos ihon kunto heikkenee odottamatta, ota yhteys asianmukaiseen terveydenhuollon ammattilaiseen. Jatka Askina® Barrier Filmin käyttöä, kun tilanne on jälleen normaali.

Askina® Barrier Filmiä ei saa käyttää infektoituneelle iholle.

Ei saa käyttää, jos pakkaus ei ole avaamaton ja ehjä.

Askina® Barrier Film on nestemuotoisena syttyvää. Käytä hyvin tuulettuvalla alueella avotulesta ja sytytyslähteistä loitolla. Pidettävä pois lasten ulottuvilta.

Muiden suojakalvotuotteiden, emulsiovoiteiden, voiteiden tai nesteiden käyttö saattaa heikentää Askina® Barrier Filmin tehoa.

Suojattava suoralta auringonvalolta, säilytetään huoneen lämpötilassa ja liialta kosteudelta suojattuna. Säilytys 5°C > 25°C.

28 ml

Askina® Barrier Film voidaan poistaa useimmilla lääkinnällisillä liimanpoistoaineilla ohjeiden mukaan.